dilluns, 8 de març del 2010

Molí perillos

http://www.youtube.com/watch?v=1RcTjdY1aN4


En aquest video es mostra un dels perills que suposen els parc eòlics per la fauna, ja que encara que no ho sembla el molí de vent és de gran tamany i les seves ales també són molt grans , d’elevat pes i poden ser perilloses pels ocells.

18 comentaris:

  1. Aquest molí fa un impacte visual molt gran ja que aquí al lloc on l'han instalat hi ha moltes aus i per això pot aportar molts perills i moltes morts dels ocells.
    Felicitats als alumnes de tercer per fer-hi aquest treball tan ben fet i que ens aporta molts coneixements.

    ResponElimina
  2. Crec que per una part els molins estan bé , aprofiten la força de vent per fern-he energia , pero pero si mirem les consequéncies,tant en el medi com a les aus o el reste del essers vius......

    ResponElimina
  3. L'energia que generen els molins de vent està molt bé, però a vegades tenen conseqüencies dolentes pels ocells que passen volant a prop. Sort que hi han persones que els ajuden i els curen, com ara els de la protectora d'animals.

    ResponElimina
  4. Em penso que els molins de vent aporten energia heòlica, i en part, són necessaris,pero darrere de tot això, hi ha les aus, que a causa del tamany i la força dels molins, es veuen amenaçades a mort i no poden volar lliures.

    ResponElimina
  5. Encara que en el món que vivim l'energia eòlica és necessària,enlletgeix el paisatge i produeix molta contaminació acústica; a part del perill que causen a les aus, com es veu en el video.

    ResponElimina
  6. Em sembla que els molins en part, estan be perquè produeixen energia heòlica. Però perjudiquen el vol de les aus i aixo pot causar la seva mort.

    ResponElimina
  7. Crec que els molins estan molt bé perquè produeixen energia eòlica però, d'altra banda, són molt perjudicials per les aus que volen pel seu voltant.

    ResponElimina
  8. Em fa molta llàstima el voltor, però l'energia eòlica és neta i no genera residus. És inevitable que de tant hi hagi algun accident com aquest, però seria pitjor que en comptes d'aquests molins hi hagués residus contaminants per tot arreu, no? Llavors hi hauria més d'un ocell mort...

    ResponElimina
  9. Jo sóc partidari de l'energia eolica perque es una energia renobable que no contamina.De vegades pot causar danys al animals voladors, pero el que tenin que fer és protegir al animals en altres zones o curar a aquells que suguin colpejats per el molí.

    ResponElimina
  10. Tot i que aquest tipus d’energia generada per molins eòlics pot portar algun problema com per exemple el del voltor, cal remarcar, que aporten molts més beneficis que inconvenients ja que generen energia neta i sense cap tipus de contaminació.

    ResponElimina
  11. L'energia eòlica, com totes les energies, presenta avantatges i inconvenients. Però segurament comporta més avantatges, sobretot perquè és una energia no contaminant. És veritat que xoca una mica veure els molins enmig de la natura, tot i que si són útils i no generen residus, això és el que compta, més que els accidents que es puguin produir amb els animals.

    ResponElimina
  12. Pobre vultor, sort que només li ha donat un cop, però de la manera que queia semblava un avió a punt d'estevallar-se. Sort que l'han vingut a buscar.
    El voltor pòtser era una mica totntet, es feia una mica el xulo tombant pel voltant del molí

    ResponElimina
  13. Pobre voltor, sort que no ha sigut gaire i que al final l'han anat a buscar.
    Després volia dir que si que els molins tenen coses dolentes, com això del voltor o que destrossen una mica els paissatge, però tot té inconvenients, a més a més, té moltes coses bones, com que dona energia neta, no contamina, i és renovable.

    ResponElimina
  14. Gràcies els molins podem obtenir energia eòlica, però això també perjudiquen a les aus.Pobre voltor, sort que no ha sigut gaire i que al final l'han anat a buscar.

    ResponElimina
  15. Per poc magafa un infart, em de ser ecologics sense perjudiciar ningú.Els aerogeneradors haurien de tenir algún tipos de sensor de moviment justament perque aixó no pasi.

    ResponElimina
  16. Pobre voltor, estic d'acord la idea de la Laura de posar sensors de moviment, o si més no unes reixes per evitar aquests esdeventiments tan tràgics.

    ResponElimina
  17. Pobre vultor, sort que l'han vingut a buscar.
    Potser el voltó es volia fer una mica el xulo, volant al voltant de l'aerogenerador i al final s'hs xocat.

    ResponElimina
  18. Savia que la contaminació era molt dulenta per el medi ambient, ero al veure aquest video m'he donat compte de que es molt mes important del que pensava( m'ha donat molta peno el pobre voltó). A partir de ara tindre mes compte en aquests detalls

    ResponElimina