dijous, 18 de març de 2010

El Nostre ProjectePer fi!!!!, després d’aquest dos mesos que hem dedicat a la construcció del nostre projecte, veiem els seus resultats.
Hem aconseguit encendre les nostres leds amb la força del vent.
Ja ens direu que us ha semblat.

7 comentaris:

 1. Dos mesos que s'ho valen!! Felicitats!!!
  Caldria que ens preguntéssim per què tenint una energia tan neta i tan pròxima que no s’acaba i que pot generar electricitat encara en continuem utilitzant una que contamina i degrada el medi ambient?.
  Amb el vostre projecte demostreu que quan es vol es pot.

  ResponElimina
 2. Esta molt vent pensat aquest projecte, jo crec quees molt bona idea perquè nosaltres ara això ho veiem en petit però en gran es molt bonic i no contamina

  ResponElimina
 3. Déu n'hi do. Estaria bé que a classe també en poguéssim construir un. És una bona manera d'entendre aquesta mena d'aparells quan ens els trobem fora de les aules.

  ResponElimina
 4. M'a encantat,hos mereixeu les nostres felicitacion!!!!!!!!!!!!!!
  El vostre projecte es veu clar, ès sencill, però es veu ho més important.
  L'enorabona.

  ResponElimina
 5. Felicitats!!!
  Dos mesos molt ben aprofitats ja li comentarem al Jaume si en podem fer un igual a classe de Tecnologia!!!

  ResponElimina
 6. El video va costar lo seu (igual que la torre), però al final ha quedat molt bé. Pel que veig hi ha gent que li agradaria construir un aerogenerador o una torre dels vents. Això vol dir que han valgut la pena aquests dos mesos de treball.

  ResponElimina
 7. A mi m'ha agradat molt aquest video,sobretot perque es veu molt que s'han esforça(i que no els i a sigut gens fàcil construir-lo). M'ha semblat molt curios el resultata de tan de treball.

  ResponElimina