dijous, 18 de març del 2010

En aquest vídeo podeu trobar una primera part on fem un breu repàs sobre les energies renovables, després hi ha una segona part sobre el vent i l’energia eòlica i una tercera part que expliquem tot el nostre treball que hem fet per poder realitzar el nostre projecte.

5 comentaris:

  1. Em semvla que està molt ben elaborat el vídio perque ens parla de l'energia renovable que es bona però tambe el seus inconvenients

    ResponElimina
  2. Aquest vídeo està força bé, ja que a part de fer-nos un breu resum sobre les energies renovables ens fa un petit estudi de la ciutat de Tarragona, remarcant que com a ciutat industrial és molt contaminat i sobre els vents que hi bufen per tal de poder ser aprofitats.
    L’explicació sobre els passos que es van seguir per la construcció de la Torre dels vents i els seus enllaços, estan molt bé, tant que fins i tot nosaltres en podríem construir una.

    ResponElimina
  3. M'ha semblat molt interessant. Fa un repàs ràpid però molt clar dels diferents tipus d'energia, però el que més m'ha agradat és l'explicació sobre com construir els diferents aparells com l'aerogenerador o la torre dels vents.

    ResponElimina
  4. Ès bastant interesant, però va bastant ràpid i no dona temps a pensar ni reflexionar la imatge. Ho expressa clar i dona una imatge bona. Ha sigut una bona idea fer aquest video ja que fa un repàs general de les energies.

    ResponElimina
  5. A mi m'ha agradat molt aquest video, perque esta molt ben argumentat, i ens parla de tots els avantatges que hi ha a la energia eolica i els inconvenients

    ResponElimina